top of page

Workshops hos Hjertets Kald.

Nu er forsamlingsforbuddet endelig ændret, så jeg igen kan invitere indenfor til diverse workshops! Det har jeg glædet mig enormt meget til - For lige præcis dét rum, som kan skabes i fællesskabet, har vi virkelig brug for, måske mere end nogensinde...


Så hvad er det egentligt du kan deltage i, spørger du måske?

Læs med hér & få et indblik i de forskellige muligheder for at være med i kærligt fri-rum:


  • Breathwork:

Breathwork er det samme som åndedrætsterapi. Når det er i en workshop afholdes det af enten jeg selv i en mindre gruppe (der er mulighed for at bestille en privat gruppe session, for ml. 3 - 7 pers. Læs mere om det hér.), eller i samarbejde med en kollega.

For at give en kort forklaring er breathwork en kontinuerlig vejrtrækningsmetode, som hjælper til at åbne underbevidstheden op: Vi kan dermed få kontakt til lag af os selv, som ikke er synlige i vores dagligdags bevidsthed. Åndedrættet hjælper os med at belyse gamle traumer - Enten vores egne, transgenerationelle (det som bevæger sig igennem vores familiesystem), eller kollektive. Det kan dermed hjælpe os til at slippe & frigøre traumets historie, samt skabe kontakt til vores indre styrke, vores essens.

Under en breahtwork workshop vil du blive instrueret i metoden, samt en grundig forklaring af hvad du kan forvente undervejs.

Programmet ser stort set altid sådan ud, med forbehold for ændringer: Introduktion til metoden, samt mulighed for spørgsmål. Guidet meditation, med efterfølgende sharing runde. Bevægelse via Qi Gong, shaking eller bevidst bevægelse til musik. Kort pause. Breathwork, hvor du ligger på din egen madras, med efterfølgende integration via tegning & sharing runde.


  • Shamanic Trance:

Dette er en mulighed for at danse dig til jordforbindelse, med fri bevægelse. Musikken er sammensat til at lade dig komme i kontakt med moder jord, dine inderste følelser, dit kraftdyr & skaber mulighed for at bevæge dig ind i en transcenderet tilstand hvor din energi kan flyde fuldstændig frit. Hvis du før har prøvet at danse De 5 Rytmer, bevæger Shamanic Trance sig primært op af rytmerne flow & stacatto.

Inden vi danser vil du altid blive guidet ind i en landings meditation, hvorefter vi har en sharing runde, for at lande kærligt & autentisk sammen i rummet. Vi danser sammen i energien, men med lukkede øjne, så du har mulighed for at blive i dit eget space & din egen indre oplevelse. Der kan opstå følelsesmæssige reaktioner undervejs, da længerevarende bevægelse hjælper til at frigøre stagneret energi, er der mulighed for at jeg kommer hen & hjælper dig undervejs, for at komme igennem de følelser du eventuelt måtte føle.

Måske oplever du "bare" at komme i en ekstatisk indre tilstand, uden svære passager - Hvilket der også er plads & rum til.

Når dansen er slut lander deltagerne på gulvet, i en guidet meditation, med en kort trommerejse. Efterfølgende er der mulighed for at integrere oplevelsen via din egen mandala-tegning, men du må også gerne blive liggende & blot mærke din krop i nuet.

Vi slutter altid af med en sharing runde.


  • Trance-Dance:

Til forskel for shamanic trance, er Trance-Dance fri bevægelse uden noget bestemt fokus. De dybe rytmer vil invitere dig til at frigøre stemmen & få pulsen op, åbne hjertet & give adgang til din helt unikke power! Rytmerne læner sig primært op af stacatto & kaos - Musikken er derfor en del hurtigere i sine rytmer, end ved shamanic trance.

Formålet med trance-dance er at træde ind i transcenderet tilstand, hvor du kan mærke bassens puls i kroppen & øve dig i at flyde med de bevægelser som din krop har lyst til at lave: Da rytmerne går dybt & ensformigt ind, har du mulighed for at blive i den samme bevægelse længe, indtil din krop er klar til at slippe af sig selv. Læs mere om det her.

Programmet til trance-dance ser stort set altid sådan ud, med forbehold for små justeringer: Introduktion til aftenen, samt guidet meditation for at lande i rummet. Sharing Cirkel. Dans i ca. halvanden time med efterfølgende landing via meditation & fokus på eget indre. Afsluttende med sharing cirkel.


  • Proces-dans:

Formålet med proces-dans er at danse dig igennem bestemte temaer, som kan udfolde sig i dit indre. Igennem en proces-dans vil du undervejs i dansen blive guidet ind i dét tema som den givne workshop omhandler: F.eks. feminine/maskuline poler, blot for at tage et eksempel. Playlisten er derfor sammensat til at åbne op for forskellige følelseslag, som kan hjælpe dig til at mærke & bevidstgøre dine forsvar & dine styrker. Når vi bevæger os igennem et tema, hjælper det os til at slukke hovedet for en stund & blot mærke historien udfolde sig indefra - Hvorfra bevægelserne via musikken, hjælper os til at træde ud af vores automatiserede historie, frigøre os fra den & lande i en ny bevidsthed omkring os selv.

Under en proces-dans workshop mediterer vi sammen, vi danser med lukkede øjne for at blive i vores eget space (med mulighed for at jeg kommer rundt & støtter de eventuelle svære følelsesmæssige passager som kan opstå), vi deler vores oplevelser så vi har mulighed for at spejle os i hinanden & træde ind i et autentisk værens-rum sammen.

En workshop i proces-dans har dog ikke ét bestemt program, da det varierer efter teamet.


Fælles for de forskellige workshops er, at du kan deltage uagtet om du er mand eller kvinde, om du har prøvet det før eller ej, om du er fuldstændig ny i det holistiske univers eller om du er vant til disse processer. Kun i breathwork er der visse kontraindikationer som skal klargøres inden tilmelding - Disse kan du læse om, på de forskellige begivenheder som bliver lagt op løbende.


Vil du vide mere om, hvad andre har sagt efter en workshop? Så læs mere her.


Jeg håber vi ses!

107 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Komentarze


bottom of page