Camilla Birch

IMG_9542 (2).JPG
FaDP+logo+-+Reg+Psykoterapeut-987facb4-596w.png

Spirituel Integrativ Krops- & Psykoterapeut.

Jeg er 31 år gammel, bosat i Herning, hvor jeg også har min praksis.

Jeg er uddannet på Tobias-skolens 4-årige psykoterapeutiske uddannelse, som den eneste af sin slags i Danmark der kobler kropsterapi, energiarbejde & psykoterapi sammen i en levende form, med en groundet spiritualitet. (Læs mere omkring uddannelsen her).

Jeg har igennem mit liv selv mærket, hvordan det føles i krop, sind & sjæl, når depression, angst & PTSD rammer. Ligeledes har jeg måtte igennem mange forskellige behandlingsformer, herunder også SSRI-præparater, før jeg fandt dén vej som var sand for mig.

Jeg har ligeledes mærket hvordan vores krop snakker til os, både igennem spontane glædes udbrud, men også i lange migræne-anfald.

Igennem min uddannelse & egen-terapi, har jeg mærket hvad der sker, når vores glemte materiale fra livet bryder igennem & vil ses, høres & mærkes. Hvori jeg også har oplevet hvordan sjælen kommer til syne midt i kaosset, & et nyt verdensbillede begynder at forme sig.

Jeg har, udover selve psykoterapeut uddannelsens moduler, også gennemgået 100 timers kursus i neuropatologi & psykosomatik,hvori jeg er blevet undervist i sammenhængen ml. sygdomme, tilknytning & et sundt/ikke-sundt reguleret nervesystem.

Jeg fandt herigennem også ud af, at mit kald er at hjælpe andre på vej i deres søgen efter dem selv. Samt hvordan jeg kan hjælpe, når jeg inddrager kroppen & kreative udfoldelser.

Udover mit arbejde med Hjertets Kald, er jeg frivillig guide hos Healing Rejser.

Fra mit sande jeg, kommer lysten & glæden ved at kunne gå med dig, både ind i de mørkeste afkroge, samt de klareste øjeblikke som kan komme til overfladen i det terapeutiske rum.

Jeg glæder mig til at møde dig.