Workshops

Hjertets kald udbyder forskellige workshops med jævne mellemrum.

Hver workshop er designet til, at komme i dybere kontakt med din krop, sind & sjæl. 

Pris & pladser afhænger af workshoppens længde, samt indhold. Du behøver ingen forudsætning for at deltage i de forskellige begivenheder, kun en lyst & nysgerrighed, til at dykke dybere ned i dig selv, i et fri-rum med andre.

Her er der plads til DIG, som også længes efter et sted, hvor du kan få lov til at udtrykke dig selv uden filter, & udfolde de dybere kvaliteter du har i dig. Der er løbende workshops med Trance-dance, breathwork, proces dans m.m. Samt forskellige gruppe-terapeutiske forløb & kvinde cirkler.

Kommende workshops

 • Lørdags workshop: Breathwork
  Lørdags workshop: Breathwork
  Hjertets Kald
  09. okt. 13.00 – 17.30
  Hjertets Kald, Hans Egedes Vej 3, 7400 Herning, Danmark
  Velkommen til en rejse i underbevidsthedens magi! ✨ Breathwork er en kontinuerlig vejrtrækningsmetode, hvorpå du kan få adgang til dybere lag af dig selv. • For både mænd & kvinder •
 • Trance Dance
  Trance Dance
  Hjertets Kald
  21. okt. 17.30 – 20.30
  Hjertets Kald, Hans Egedes Vej 3, 7400 Herning, Danmark
  Trænger du til at komme væk fra hovedet & ned i kroppen? Har du lyst til at lade dig rive med af hurtige & intense rytmer, i et fri-rum med fokus på autencitet? Trance-dance er fuld af kraft, styrke & liv, men giver samtidig plads til sårbarhed & dybe følelser. 🔥
 • Terapeutisk kvindecirkel forløb
  Terapeutisk kvindecirkel forløb
  Hjertets Kald
  12. jan. 2022 17.15 – 21.00
  Hjertets Kald, Hans Egedes Vej 3, 7400 Herning, Danmark
  Kæreste kvinde – Kalder dit inderste på at blive set, spejlet & mærket? 💛 Vi mødes første gang i januar 2022, hvor forløbet vil strække sig over 8 x.