Workshops

Hos Hjertets kald, udbyder jeg forskellige workshops med jævne mellemrum.

Hver workshop er designet til, at komme i dybere kontakt med din krop, sind & sjæl. 

Pris & pladser afhænger af workshoppens længde, samt indhold. Du behøver ingen forudsætning, for at deltage i de forskellige begivenheder, kun en lyst & nysgerrighed, til at dykke dybere ned i dig selv, i et fri-rum med andre.

Jeg startede med at afholde workshops, for netop, at åbne op for muligheden for fællesskab & autencitet - Dét at være i en gruppe kan nemlig noget helt særligt. 

Igennem min uddannelse, har jeg en bred vifte at virkemidler, til at kunne afholde de forskellige former for workshops, hvor jeg til tider blander det sammen med en shamanistisk tilgang. Du vil også kunne opleve, at der er workshops med en samarbejdspartner - Ingen af dem er tilfældigt valgt, og er ligeledes mennesker som tror på medmenneskelighed og autencitet.

Samtidig ser jeg også, at vi som samfund, mangler en forståelse for, at vi ALLE fra tid til anden, har brug for at blive mødt i et sikkert, kærligt rum.

Et rum, hvor der er forståelse for, at alle følelser har brug for at blive udtrykt; Hvad enten de er eksplosive, blide, sorgfyldte eller boblende af glæde.

Her er der plads til DIG, som også længes efter et sted, hvor du kan få lov til at udtrykke dig selv uden filter, og udfolde de dybere kvaliteter du har i dig. Du kan læse mere, om hver workshop, ved at trykke herunder eller i menuen øverst.

Trance-dance.

Breathwork.

Shamanic trance.

Proces dans.

Fordybelses workshops for kvinder (forskellige temaer).

• Kvindecirkler.

Foredrag.

  • Facebook - sorte cirkel
Hvad kalder dit hjerte på?

Hans Egedes vej 3, 7400 Herning · CVR-nr. 3966525

Tlf. 28744170 · Mail: Camillabirch@outlook.dk 

  • Instagram