Individuel terapi

I rummet med dig, bestræber jeg mig på at møde dig med rummelighed, nysgerrighed & hjerte.

Selve relationen imellem klient & terapeut, vil være i fokus; For når vi såres i relationer, heales vi også i relationer.

Et terapiforløb er for dig som:

  • Ønsker at arbejde dybt med dig selv

  • Ønsker at belyse årsagerne til de problematikker du har

  • Har lyst til at inddrage kroppen & kreative udfoldelser

  • Er nysgerrig på sammenhængen ml. krop og sind

I terapien vil du kunne opleve, at jeg inddrager mange forskellige virkemidler, heraf b.la. energiarbejde, systemisk opstilling, meditation, vejrtrækningsøvelser, yoga, tegne-terapi, traumeforløsende arbejde, drømme-arbejde, åndedrætsterapi, arb. med indre børn & skygger, ect. Samt vil jeg undervejs psykoedukere dig, i sammenhængen ml. det du oplever, nervesystemets betydning & hvad jeg oplever at der sker energetisk & neurologisk, så du i større grad kan få bevidsthed over din krops signaler & lære at gå nye veje. 

Igennem et terapiforløb, vil du opleve at blive mødt i nuet, & derfor vil jeg på forhånd heller ikke kunne garantere, hvilke metoder som er gavnlige fra gang til gang - Jeg mærker intuitivt ind, & hjælper med at sætte ind, hvor døren ér åben. Jeg har derfor stor respekt for de forsvar du kommer med, samtidig med at jeg også kan være den faste hånd i ryggen, som mere kontant kan skubbe til dine forsvar - Dog i det tempo, du som individ, er klar til.

Vores krop har en fantastisk hukommelse, som automatisk vil blive inddraget i terapien. Igennem vores liv, har vi ophobet historier & følelser, som ligger lagret i vores system. Disse historier skal ofte have lov at få et udtryk, før vi kan gøre noget nyt. Terapiens udgangspunkt vil derfor altid være at se på HELE dig: Krop, sind & sjæl.

Vores krop, kan netop give os adgang til dybder, som ligger udenfor vores mentale dagligdags-bevidsthed 

Terapi handler for mig om, at hjælpe dig videre, & i dybere kontakt med din essens. 

Du er velkommen, præcis som du er & med alt du indeholder.

Er du klar til en rejse ind i dig selv?