top of page

I rummet med dig, bestræber jeg mig på at møde dig med rummelighed, nysgerrighed & hjerte.

Somatisk traume- & psykoterapi er for dig som længes efter at udfolde mere af livet. For dig som er nysgerrig på dig selv & ønsker forandring i dit liv. 

Psykoterapi kan være en hjælp til at se de tråde som forbinder dit nuværende liv, med de oplevelser du har med dig: Hvordan alting dybest set hænger sammen, hvorfra vi kan bearbejde, forløse & frigøre de hukommelser som måtte spænde ben for, at du kan leve livet som du længes efter. 

Måske oplever du relationelle udfordringer, at sidde fast i de samme mønstre, eller at der er kropslige- & følelsesmæssige blokeringer, som du ikke helt kan komme til bunds i. 

I mit terapeutiske rum vil selve relationen imellem klient & terapeut, være i fokus; For når vi såres i relationer, heales vi også i relationer.

Jeg er derfor opmærksom på, at skabe et så nærværende, trygt & autentisk rum som muligt. 

DSC_0381_edited.jpg

Somatisk traume-

& psykoterapi

Hvad kalder dit hjerte på?

Jeg arbejder holistisk & integrativt, hvilket betyder at jeg bruger flere forskellige metoder for at kunne hjælpe dig som individ, samt med troen på at vi må inddrage kroppen i det terapeutiske rum & skabe forbindelse mellem det mentale, kropslige & sjælelig lag, for at kunne indtage os selv & livet igen som hele mennesker.

Kroppen har lagret alle vores oplevelser, & via kropsterapi kan vi hente disse hukommelser frem & dermed forløse det via kroppen, b.la. medarbejde på briks, nervesystems regulering, åndedrætsøvelser m.m.

Psykoedukation er undervisning i kroppen & sindet. Under et forløb vil jeg løbende undervise i b.la. nervesystemet, tilknytningsteorier & traumers betydning, for at hjælpe dig til større bevidsthed omkring dit liv.

Igennem kreative udfoldelser, som b.la. tegneterapi, kan vores følelser & tanker få lov til at få et visuelt udtryk. Vi kan opleve at se & mærke ting på en ny måde, når vi ser os selv udefra.

Igennem arbejdet med vores delpersonligheder & skygger, kan vi få adgang til vores indre børn & dermed hente glemte dele af os selv hjem, så vi igen kan opleve helhed mellem krop & sind.

KROPSTERAPI

PSYKOEDUKATION

KREATIVITET

DELPERSONLIGHEDER & SKYGGER

Terapi handler for mig om, at hjælpe dig videre,

& i dybere kontakt med din essens: Så du kan udfolde dig helt, frit & autentisk.

Du er velkommen, præcis som du er & med alt du indeholder.

Er du klar til en rejse ind i dig selv?

bottom of page