Åndedrætsterapi

“This seemingly simple process, combining breathing, evocative music and other forms of sound, body work, and artistic expression, has an extraordinary potential for exploring the inner world" - Stanislav Grof

Åndedrætsterapi er en dyb indre rejse.

Åndedraget er det stærkeste middel vi har i os, til at belyse & transformere traumer & skabe kontakt til underbevidstheden, samt sjælens lag.

Det er en metode hvorpå man trækker vejret på en bestemt måde, alt i mens der spilles musik, som kan understøtte de forskellige følelsesmæssige reaktioner som måtte opstå.

Under en åndedrætsterapi session vil der blive åbnet op for underbevidstheden, hvormed vi kan få kontakt til oplevelser, som ellers ikke er tilgængelige for os.

En åndedrætssession varer ca. 3 timer - Hvor vi den første halve time lander sammen i rummet & jeg guider dig ind i metoden, samt hjælper dig til at forstå dynamikken i hvad der kan ske, med din krop og sind undervejs. 

Der er intet farligt ved at trække vejret på denne måde, men der er dog visse kontraindikationer til at kunne gennemgå en sådan session, b.la. forhøjet blodtryk, hjerteproblemer, bestemte former for medicin, specifikke diagnoser m.m. Alt dette vil jeg vende med dig, inden en eventuelt aftale.

Åndedrætsterapi handler om at forløse & belyse stress/traumer som sidder stagneret i vores krop & sind, for deraf at skabe en større forbindelse til styrken indeni os selv. Det hjælper til at skabe nye mønstre i hjernen & kroppen, så vores gamle historie kan blive forløst & ikke være en ubevidst faktor som styrer os. Det er en utrolig forløsende metode, som jeg absolut har megen kærlighed til.

 

OBS. Jeg afholder breathwork workshops løbende, som er åndedrætsterapi i grupper, med en mandlig kollega. Dette kan du finde mere om, under 'workshops'. Vær' dog opmærksom på, at der stadig er kontraindikationer for at kunne deltage, samt at anbefalingen er at have en terapeut med viden om det transpersonlige felt, at lande oplevelsen med efterfølgende.