top of page

Åndedrætsterapi

En dyb, indre rejse.

31542987_10216213649718406_1708219389674782720_n (2).jpg

Åndedrættet er det stærkeste middel vi har i os, til at belyse & transformere traumer, samt skabe kontakt til underbevidstheden.

Det er en metode hvorpå man trækker vejret på en bestemt måde, alt i mens der spilles musik, som kan understøtte de forskellige følelsesmæssige reaktioner som måtte opstå.

Under en åndedrætsterapi session vil der blive åbnet op for underbevidstheden, hvormed vi kan få kontakt til oplevelser, som ellers ikke er tilgængelige for os.

Undervejs ligger man på en madras, med blindfolds på, så der skabes dybere kontakt til det indre univers. Det eneste du skal have fokus på, er at trække vejret.

Åndedrætsterapi handler om at forløse & belyse stress/traumer som sidder stagneret i vores krop & sind, for deraf at skabe en større forbindelse til styrken indeni os selv.

 

Det hjælper til at skabe nye mønstre i hjernen & kroppen, så vores gamle historie kan blive forløst & ikke være en ubevidst faktor som styrer os.

 

Det er en utrolig forløsende metode, som jeg absolut har megen kærlighed til.

En åndedrætsterapi session varer 3 timer.

Jeg hjælper dig til at forstå, hvad der kan ske undervejs, inden vi går i gang, & støtter dig løbende med kropsterapi. Jeg er ved din side hele vejen igennem.

Du har mulighed for at lande blidt & langsomt komme tilbage fra din indre rejse.

Det er ikke farligt at trække vejret på denne måde, dog er der disse kontraindikationer for at kunne gennemgå en åndedræts session:

Graviditet, forhøjet blodtryk, hjerteproblemer, specifikke psykofarmaka, samt sindslidelser. 

Alt dette vender jeg med dig, inden en evt. aftale.

Når selve åndedrætsfasen er ovre, har du mulighed for at tegne din oplevelse, for at synliggøre samt integrere det du har set/mærket undervejs. 

Med udgangspunkt i din tegning, arbejder vi videre med hvad du har oplevet & hvad dine næste skridt i din udvikling er.

REPRÆSENTATIONS-SYSTEMER

Man kan opleve at forskellige repræsentations-systemer bliver aktiveret.

Det betyder at man undervejs kan opleve at se ting for sit indre (visuelt), at "høre" ting (auditiv), at mærke (kinæstetisk), at lugte (olfaktorisk).

Uagtet hvilke(t) systemer som er fremme, er det tidligere erindringer man oplever, blot på en ny måde.

VARIGHED

KONTRAINDIKATIONER

KREATIVITET

Jeg anbefaler at man inden en åndedrætssession, går eller tidligere har gået i et terapeutisk forløb. For at få mest muligt ud af metoden, er der brug for en integrations fase efterfølgende: Det vil sige tid & rum til at bearbejde & belyse oplevelsen, samt tid til at lande de ændringer som kan opstå i det indre.

Ønsker du at få en bid af, hvad en dybdegående session kan, afholder jeg i samarbejde med en kollega løbende breathwork workshops.

bottom of page