Deltager udtalelser

"TAK for en fordybende og kraftfuld Shamanic Dance.

Du skaber med dit hjertelige og direkte væsen en atmosfære af ro, tillid og mod. For mig skabte det friheden og modet til at gå med alt det, som dukkede op i dansen.

Musikken inviterede på en rejse. Jeg lod mig nære og indhylle af musikken og trommen, som kraftfuldt og omsorgsfuldt guidede på vejen gennem alle tilstandene  -   face and embrace. En aften med oplevelsen af forbundethed , healing og livskraft. Glæder mig til næste dans." - Susanne

"Jeg var med til første afholdes af Shamanic Trance i går. Og hvilken en fantastiske, berigende og inspirerende aften! Camilla guider og hjælper under dansen hvis hun mærker det nødvendigt. Hun er varm, rolig og feminin i sin energi og man kan mærke hendes rolig energi med det samme man træder ind i rummet - man føler sig velkommen med alt hvad man er. Så er man nysgerrig på at lære sig selv og sin krop at kende igennem dansen, er dette en fantastisk workshop at deltage.

Jeg kan kun varmt anbefale Camilla og Hjertets Kald, og alle workshops der bliver afholdt Tak for dig og det du gør, og giver andre. Aho." - Søs

"Jeg har deltaget i Trance Dance hos Camilla i aftes, og hold nu fast hvor var det bare en fed oplevelse!

Jeg har længe været interesseret i at prøve Trance Dance, men i går blev det pludselig muligt.

Camilla holdt rummet så fint! Hun har en superfin indføling i gruppen og guider processen enormt godt. Hun har en evne til at skabe brede rammer og viser, at enhver følelse er velkommen. Intet er skamfuldt, intet er forkert, intet er for lidt eller for meget. Hun inviterer det autentiske frem i deltagerne.

Jeg følte mig i 100% trygge hænder. Fantastisk musik, fantastisk energi, fantastisk stemning.

Jeg gik derfra glad, let, opløftet og fuld af kærlighed til mig selv og dem omkring mig.

Jeg kommer helt sikkert igen." - Charlotte.

"Camilla er meget meget nærværende, empatisk, afsmittende, omsorgsfuld og levende. Hun er fantastisk til at formidle og meget faglig dygtig. Jeg har deltaget i chakra workshop, og det var en meget stor, berigende og åbnende oplevelse. Det kalder på meget mere.

De bedste anbefalinger herfra." - Lotte.

"Jeg har været til proces-dans sammen med Camilla. Det var en helt fantastisk oplevelse, og jeg gik derfra med en følelse af succes, fordi jeg skulle overskride nogle grænser. Jeg fik den hjælp jeg havde brug for til at nå det mål jeg havde sat, og jeg var rigtig glad og lettet da jeg gik derfra. En super oplevelse!!" - Nadia.

"Højdepunkterne er klart, den imødekommenhed man bliver mødt med og Camillas energi under hele processen. Hun er der for én på en ikke dømmende måde. Camilla tager også en med på en rejse og de få værktøjer vi får, inden fx én dans, gør at man føler sig tryg og klar på en enorm spændende rejse. Det er meget stærkt og givende at være hos Camilla og det har sin helt egen nye kærlige følelse hver gang. Jeg anbefaler Camilla på den varmeste vis, jeg har prøvet to skønne rejser i process dans og det overrasker mig glædeligt hver gang hvor enorm positiv effekt dansen giver mig. Jeg er meget glad for process dans er kommet til Herning og jeg tror på, den er kommet for at blive og mit håb er, flere vil give sig selv den, fornøjelse, af en oplevelse i gave til sit indre. Jeg værdsætter Camillas varierende musik valg, hele stemningen med levende lys og så, fortællingen omkring hendes syn på process dans og forklaringen bag det. Det er en stor hjælp i en tung hverdag. Tusind tak for dig kære Camilla" - K.

"Camilla er en alletiders Guide med en varm og kærlig personlighed.

Hun tilbyder hos hjertets kald en mulig for at kunne åbne sig og frigør de indre energier som vi bære på, igennem meditation og dans (process-dans).

En god kombination.

Hun skaber et frirum hvor man for en stund kan løsrive sig.
Fra de byrder man kan have og et sted hvor du kan udtrykke dig lige som du føler behov for igennem det udvalgte musik.. som kan (hvis man er indstillet og åben overfor alternative musik stile) stille en intens atmosphere op som give et rum for udrensning klarhed og befrielse.

Jeg kommer med glæde igen" - Kristian.