top of page

Udvid din horisont: Dokumentarer.

Opdateret: 19. mar. 2020

I øjeblikket er rigtig mange tvunget til at blive hjemme - Så hvorfor ikke bruge tiden på, at udvide din horisont lidt? 😉


I mit arbejde anbefaler jeg ofte bøger, dokumentarer & musik til mine klienter. B.la. for at de kan få en større viden om dem selv & om andre, samt en teori der kan støtte dem i hvorfor de eventuelt tænker/føler som de gør. Til tider blot fordi jeg ved, at det ville kunne have interesse for den enkelte..


Så nu hvor mit arbejde desværre er sat en smule på standby, vil jeg gerne komme med en liste af godter som DU kan bruge tiden på at se. Normalt ville jeg hælde mest til anbefaling af bøger, men det er jo lidt mere besværligt p.t. end at tænde for Netflix.


Nu har vi rig mulighed for at hoppe ud af hamsterhjulet, trække vejret, få dyrket dét yoga du har sagt til dig selv længe at du skulle igang med, meditere, ordne en masse praktisk...

Men du har også mulighed for at dykke ned i emner, som både kan provokere til selvindsigt, give indsigt i andre menneskers liv & vække følelser. Som sagt, være med til at udvide din horisont.

(De 2 første anbefaler jeg ofte. Men bare rolig, denne liste kan ses af alle, så det ikke bliver alt for teoretisk 🤓)


Så... Værs'go, smukke sjæl. Her er mine anbefalinger, fra min egen favorit liste:


• Heal. • Brené Brown - A call to courage. • The Mind: Explained. • Medicinens mørke side. • Ram Das, going home. • The Last Shaman. • The mask you live in. • Jagten på en diagnose. • Russell Brand: End the drugs war. • Mit navn er Maris: Portræt af en ung Yogi. • The Goop Lap. • Unrest. • Mission Blue.


L A D M I G H Ø R E - Ønsker I en liste med bøger, TED-talks eller andet fra godteposen?


S A M T - Hvad er dine anbefalinger?


Trods alt, ønskes du en dejlig søndag, Camilla.

73 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page