top of page

Sorry to say...

Men der findes ikke noget Quick-Fix!


Nej, jeg kan ikke quick-fixe dig ud af dine udfordringer. Jeg kan heller ikke give dig en garanti for, at du på x antal dage lærer at sætte grænser eller lærer at tage imod.

Jeg kan ikke love dig, at du på x antal dage finder din selvkærlighed, din kerne, healer dit indre barn osv.

Jeg kan ikke love dig, at du efter én oplevelse af frihed & forløsning, ikke skal se på traumerne igen.


Jeg kan til gengæld love dig, at jeg vil gå med dig hele vejen - Om & om igen, dybere & dybere, indtil kroppen også er forløst, fra hvad end der spænder ben for din dybeste længsel.


Jeg kan love at blive siddende, når hukommelser rejser sig & du gerne vil skubbe mig væk, fordi noget bliver "for" sårbart.

Jeg kan love at jeg stadig er her, også når der er opstået misforståelser.

Jeg kan love at holde din hånd & sætte spotlys på dét dit forsvar gerne vil udenom.

Jeg kan love at jeg også er her, når du finder ind til din iboende kraft & skal lære at leve livet derfra.


Noget af det vigtige i et terapeutisk forløb er nemlig erkendelsen af, at man må gå vejen selv: Der findes ikke en magisk pille, som kan frigøre dig fra alle dine traumer, eller en magisk tidshorisont som kan garantere dig hvornår, at du som individ er klar til at slippe det du skal slippe, for at leve som du dybest set længes efter.


Vi er nemlig forskellige: Vores historier & bagage er forskellige, vores krop & sind reagerer forskelligt. Det tager helt enkelt bare den tid, det tager..


Ligeså vigtigt som det er, at bearbejde traumer & sætte kroppen fri, ligeså vigtigt er det at man i et selvudviklende forløb også hjælper kroppen til at integrere de nye oplevelser: Når kraften, kærligheden & energien igen kan flyde frit.


Et terapeutisk forløb er nemlig ikke kun til når man er i krise - Det er også til, når krisen er ovre, når kroppen skal lære at indgå i relation fra vores inderste, så alt det nye også får ben at gå på.

Jeg kan derfor ikke love dig, at du kommer et bestemt sted hen, på et vis antal tid... Men jeg kan love at jeg bliver, så længe det giver mening - Også når du har generobret din kraft!

49 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page