top of page

Integration efter plantemedicin.

Efter en ceremoni med bevidsthedsudvidende plantemedicin, som f.eks. ayahuasca, kan man opleve at vende tilbage med et åbent hjerte, en hulens masse indsigter, samt en helt ny fornemmelse af sig selv & omverdenen. Det kan både være smukt & kærligt, men også enormt overvældende & skræmmende.


Så hvordan sørger vi for at de nye indsigter, får mulighed for at blive en integreret del af vores tilværelse? Især når verden omkring os jo ikke har forandret sig...


Integrationen kan tage tid & kræver kontinuerligt arbejde med os selv! Hos Hjertets Kald vil integrations sessioner bestå af forskellige metoder, alt efter hvad du har brug for, efter din rejse: B.la. kreative tilgange, kropsarbejde/bevægelse, grounding, hjælp til hjemme øvelser for at vedligeholde din proces m.m.

Jeg hjælper dig undervejs til at forstå de følelsesmæssige lag, du kan have oplevet i ceremonien, således at de kan blive yderligere belyst & transformeret. Ved spørgsmål er du altid velkommen til at ringe el. skrive for en uforpligtende samtale. _______________________________________ (OBS. Jeg udbyder ikke nogen form for plantemedicin, men arbejder som guide hos Healing Rejser - Læs meget mere på deres hjemmeside på www.healingrejser.dk)

99 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Commentaires


bottom of page