top of page
IMG_9442.JPG
IMG_0147.JPG

Børn & unge i terapi

Børn og unge med angst, depression og stress er markant steget de sidste par år.

 

Måske oplever du som ung, eller du som forælder, at dette også rammer jer.

 

Fokuset for mig, i arbejdet med børn & unge, ligger i at finde ressourcer frem til at kunne bearbejde tidlige såringer, uagtet om barnet har en diagnose. 

Mennesket kommer altid før den eventuelle diagnose, med relationen i højsædet.

Terapi-rummet for børn & unge har større fokus på den legende, metaforiske & nænsomme tilgang. Der vil være plads til både at tegne, danse & lege med følelserne, som barnet eller den unge må opleve. 

Formålet med dette er, at skabe en tryg base hvor han/hun oplever at blive set, hørt & mødt. 

Jeg inddrager også energiarbejde el. blid massage i terapien, for at støtte op om et naturligt flow i nervesystemet.

Jeg anser arbejdet med børn & unge for at være enormt givende, & med et ønske om at klienten får lov til at udfolde de iboende kvaliteter som det har med sig.

Min oplevelse & erfaring er, at terapien bedst er givet ud, hvis vi kan samarbejde forælder/terapeut sammen. Derfor vil jeg, når det er okay & trygt for dit barn el. teenager, gerne invitere forældrene indenfor i rummet, så vi som en helhed kan skabe forandringer til det bedre.

Jeg har et ventelokale, hvor du som forælder kan vente i.

Har du spørgsmål vedr. dit barn el. teenager, er du velkommen til at ringe el. skrive & få en uforpligtende snak. Mærker jeg, at der er et behov som jeg ikke kan dække, vil jeg med glæde henvise dig/jer til en af mine dygtige kollegaer i nærheden.

bottom of page