Trance-dance

KOMMENDE TRANCE-

DANCE:

Pt ingen planlagte begivenheder.

“Dance, when you're broken open. Dance, if you've torn the bandage off. Dance in the middle of the fighting. Dance in your blood. Dance when you're perfectly free."

- Rumi

 

Trænger du til at komme væk fra hovedet & ned i kroppen? Har du lyst til at lade dig rive med af hurtige rytmer & få sved på panden, i et fri-rum med fokus på autencitet?

Trance-dance er fuld af kraft, styrke & liv, men giver samtidig plads til sårbarhed, stemmefrigørelse & dybe følelser.

Vi vil sammen bevæge os ind i musikken, hvori der er plads til at smide forsvarene for en stund & lade kroppens impulser vise vejen.
Vi danser i et frit rum, hvor ingen bevægelser er forkerte; Vi er hver især i vores eget 'space' med lukkede øjne. Du vil blive guidet inden dansen, både til teknikker som du kan vælge at bruge undervejs for at gå dybere ind i dig selv, samt igennem meditation både ved landing i rummet & til slut. 

Når vi igennem rytmerne sanser ind, mærker, & tillader os selv at være med dét som nu engang er, skaber vi mulighed for frigørelse. Det hjælper til at få bevidsthed på, hvilke følelser som egentlig lever i hvert enkelt, i dette NU.

Musikken er sat sammen til at gå dybt ind i kroppen, samt give et stort energi-boost, & være behjælpelig med stemmefrigørelse undervejs. Der bliver spillet en blanding af elektronisk trance, shamanic trance, ambient & holotropisk musik. 

Der er sammensat en ny playliste, for hver gang, så musikken er ikke garanteret at være den samme. 

Programmet ser altid sådan ud - Dog med forbehold for ændringer undervejs, alt efter tema & længde:

• Landing m. guidet meditation

• Sharing-cirkel

• Fri dans

• Rolig landing m. renselse af energifelt/rum v. brug af salvie el. palo santo - Evt, hjælp til yderligere frigørelse via kropsarbejde/energiarbejde.

• Til tider blandet med en trommerejse.

• Slut-sharing

Jeg hjælper undervejs, hvis der opstår blokeringer ind til nogle svære følelser, ved at støtte op med kropsberøring eller enkelte ord, som kan hjælpe dig videre. Ligeledes er man altid velkommen til at prikke til mig, og bede om hjælp.

Der er ingen forudsætninger for at deltage, blot en lyst & nysgerrighed til bevægelse. Du er velkommen hvad enten det er for at bruge musikken til dybere indsigt i dig selv, eller blot for at danse frit.

  • Facebook - sorte cirkel
Hvad kalder dit hjerte på?

Hans Egedes vej 3, 7400 Herning · CVR-nr. 3966525

Tlf. 28744170 · Mail: Camillabirch@outlook.dk 

  • Instagram