Spirituel opvågning

IMG_9584 (3).JPG

Alt i verden er energi. Vores krop, sind & hele universet er energi. Derfor kan der også være stor forvirring, vrede & kontroltab i en spirituel opvågning, da energien i os selv pludselig forandres, eller vi gennemgår dét som nogen vil kalde ego-død el. sjælens mørke nat.

En spirituel opvågning kan for nogle være let & legende, men for langt de fleste er det en hård rejse. Følelsen af ens 'selv' kan forsvinde, man mærker måske nye vibrationer i kroppen & et helt nyt verdensbillede overtage, fremfor ens gamle.

Nogle oplever det, igennem længere tids søgning, efter en dybere sandhed af vores eksistens, mens andre får en spontan opvågning, f.eks. via en kundalini rejsning, eller efter ceremoni med plantemedicin. (Har du været til en ceremoni med plantemedicin, hjælper jeg også til integration af dine oplevelser, ellers henviser jeg gerne til andre i det transpersonelle/shamanistiske felt, som kan være dig behjælpelig).

Alle disse nye tankemønstre, fænomener m.m kræver ofte at vi har nogen at sparre med, da illusionen omkring os selv & verden, pludselig bliver vendt på hovedet.

Jeg tilbyder derfor sparring, i tilfælde af at du står midt i en opvågning, & ikke ved hvor du skal gå hen, eller hvis du blot mærker en søgen efter at connecte med din sjæl på et dybere plan;

Jeg vil sammen med dig, tune mig ind på, hvad det er du oplever & hjælpe til at integrere de nye oplevelser du får, samt hjælpe til at grounde via Moder Jord & energiarbejde, så alt energien ikke stiger til kronechakraet.

Min egen spirituelle opvågning har været en livslang søgen efter svar. Men de sidste 4 år har været intense. Jeg har herigennem oplevet en dyb kontakt til min sjæl & min livsmission i dette liv. Det har krævet stærke møder med tidligere liv, trance tilstande, en kundalini rejsning, samt meget mere.

Spirituelle opvågninger kan se meget forskellige ud, & din rejse er højst sandsynligt anderledes end min. Ikke desto mindre mærker jeg nu, at mange begynder at vågne op. Desværre, søger vi nogle gange svarene udenfor os selv, i stedet for at dykke ned i vores egen sandhed. Men for at kunne gøre dette, har vi til tider brug for en anden sjæl, som vil være vores faste fundament, når lagene af os selv begynder at krakelere. 

Står du derfor i en opvågning, eller er dybt søgende, er du mere end velkommen til at ringe eller sende en mail. Mit inderste kalder på at hjælpe andre videre i deres proces, & jeg forstår i min egen kerne den smerte, som en opvågning også kan kalde på, når vores celler begynder at forandre sig & eventuelle tidl. liv viser sig for vores indre.

I arbejdet omkring en opvågning, vil jeg stille mig til rådighed med min intuition & være din sparringspartner, hvor vi kan udforske det dybere via musik, dans m. shaking, meditation & grounding i naturen.

Sessionerne kan vare i mellem 30 - 90 min. Alt efter dit behov.