Proces-dans

KOMMENDE PROCES-

DANS:

Ingen planlagte workshops pt.

“We dance for laughter, we dance for tears, we dance for madness, we dance for fears, we dance for hopes, we dance for screams, we are the dancers, we create the dreams.”

- Albert Einstein.

Kom & opdag, hvorfor proces-dans er det nye sort!

Proces-dans handler om, at danse dine følelser. Igennem musikken frigør vi blokeringer, gamle historier som ikke længere tjener os. Som ordet siger, er det en proces via dans. 

Der er ingen rigtig måde, at danse på. Vi har hver vores historie, og musikken vil bringe forskellige følelsesmæssige tilstande frem hos hver enkelt, alt efter hvad vi har med i vores bagage.

Har du lyst til at dykke ned i dine følelser, i et fri rum, hvor du kan få lov til at udfolde og undersøge dig selv, via musik og guidning til at blive klogere på dig selv, og samtidig have det sjovt? Så er proces-dans måske noget for dig!

Musikken vil være forskelligt, fra gang til gang, alt efter temaet. 

Der er ingen forudsætning for at deltage, blot en nysgerrighed på dig selv, og en lyst til at bevæge dig med bevidsthed over dit eget indre.

Proces-dans kan skabe dyb forløsning, sætte spot på udviklingsområder og være et godt supplement til selvudvikling. For når vi bruger kroppen, til at bevæge os igennem følelser, så sker der forandringer helt ned på celle-plan.

Desuden viser forskning, at dans frigiver en masse lækre signal-stoffer i vores hjerner, som er med til at forløse og gøre os glade - Hvorfor ikke udnytte det?

Programmet ser altid sådan ud - Dog med forbehold for ændringer undervejs, alt efter tema & længde:

• Samling & information om aftenens tema - Hvordan du kan få bedst muligt ud af dansen, samt mulighed for at stille spørgsmål.

• Landing m. guidet meditation m. udgangspunkt i temaet

• Sharing-cirkel

• Fri dans 

• Rolig landing m. renselse af energifelt/rum v. brug af salvie

• Evt. krops/energiarb. til hjælp i din proces, hvis behovet er der.

• Mulighed for kreativ udfoldelse for yderligere integration via tegning el. med ler. 

• Opsamling + slut-sharing.

Jeg hjælper undervejs, hvis der opstår blokeringer ind til nogle svære følelser, ved at støtte op med kropsberøring eller enkelte ord, som kan hjælpe dig videre. Ligeledes er man altid velkommen til at prikke til mig, og bede om hjælp.

Næste workshop med Proces-dans:

Pt. ingen planlagte begivenheder.

  • Facebook - sorte cirkel
Hvad kalder dit hjerte på?

Hans Egedes vej 3, 7400 Herning · CVR-nr. 3966525

Tlf. 28744170 · Mail: Camillabirch@outlook.dk 

  • Instagram