top of page

Workshops - resten af året.

• KOMMENDE WORKSHOPS INFO:


Hvorfor "Glæde & Ekstase"? - Temaet til Bevidstgørelse & Bevægelse:


Har du nogensinde tænkt over, hvor meget glæde & livskraft du egentligt kan rumme ad gangen? Måske når du ubevidst at bremse dig selv, inden du træder helt ind i ekstasens lækre energi?

Ligeså vel, som vi kan indeholde enormt meget sorg, vrede, usikkerhed.. Så indeholder vi også det modsatte.


Dog har mange af os bevæget os på "mørkets" sti meget af vores liv: Hvad end din sti består af - Om det er trangen til at flygte (& dermed også flygte væk fra alt det skønne som livet tilbyder), sorg, utryghed, grænseløshed.. Så er stien med det lyse, luftige & glædesfyldte måske ikke ligeså bekendt.


At kunne rumme glæden, ekstasen & LIVSKRAFTEN er en øvelse - Ligesom at det er en øvelse, at lære at holde rum for det smertefulde indeni os selv. For at bevæge os ind imod større helhed, må vi øve os i, at kunne bevidstgøre hvad vi dybest set indeholder - Af både mørke & lys. Vi må øve os i at at kunne rumme & omfavne det: Også den boblende glæde!


Det kan nemlig være ret udfordrende at stå i det glædesfyldte, hvis vi vi ikke er trygge ved de kærlige, udvidende følelser endnu. Og derfor(!) skal vi selvfølgelig Bevidstgøre & Bevæge os til netop dét tema.


Skal du nå at sikre dig en plads? Tryk på linket øverst oppe, eller find begivenheden under 'workshops'.


Breathwork: D. 20/8 inviterer jeg i samarbejde med Belinda Angcenia igen indenfor til Breathwork ~ Åndedrætsterapi - Denne gang for både mænd & kvinder.

(Når det kun er for kvinder vil der i overskriften stå Kvindecirkel & Breathwork).


Vi pønser derudover pt. på en lørdags workshop med breathwork, som vil blive afholdt i september eller oktober, hvor selve åndedræts delen vil være dobbelt længde: Dermed 3 timer, som er den oprindelige længde af åndedrætsterapien. Så har du endnu ikke afprøvet åndedrættets univers, vil vi invitere dig til at komme med til en af de kortere udgaver først, som den vi afholder i august.

Vi ser frem til en endnu større & fordybende oplevelse.


Flere workshops efter sommerferien: Resten af året vil byde på mere Shamanic Trance, måske 1 enkelt Trance Dance & helt sikkert mere Bevidstgørelse & Bevægelse. Næste tema med dette vil være Mørke/Lys - Dog endnu ikke med en fastlagt dato.


Derudover byder vi med al sandsynlighed på mere breathwork, både i form af kvindecirkler & for begge køn.


Til slut er jeg igang med at sammensætte et gruppe-terapeutisk kvindecirkel forløb, som vil starte i enten slutningen af året, eller starten af næste år. Du kan godt glæde dig - Dét bliver dybt, ærligt & transformerende!


Jeg håber vi ses.


Del gerne - Hvad kunne du tænke dig mere af?

58 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page