top of page

Udvid din horisont: Bøger.

Som lovet, kommer endnu et skriv om hvordan DU kan udvide din horisont, mens du er derhjemme..

Denne gang kaster jeg mig over bøgerne, hvor jeg liiige måtte beherske mig en smule, for ikke at bombardere jer med gode idéer. 😉

Jeg ved, at det lige nu jo ikke er muligt at gå ned at låne bøger, så bær' over med mig hvis nogle af disse ikke kan findes online, med alle de smarte apps som findes til dette.

(Ja, jeg er altså tilhænger af at sidde med bogen mellem mine hænder på den gammeldags-måde, så jeg har simpelthen ikke "læst op på lektien" ift. hvor de ellers kan findes...)

Det bliver en smule mere teoretisk denne gang, ihvertfald i nogle af titlerne herunder, men ikke desto mindre kan de stadig læses af alle. De er til dig som er nysgerrig på mere viden, både om dig selv (+ dig selv i samspil med andre), om andre, samt om OS som et kollektivt hele: For dig som bare gerne vil have flere refleksioner, indsigter & selvudvikling. 🤓

• Nuets kraft - Eckhart Tolle. • Intelligente celler - Bruce Lipton. • Placebo effekten - Joe Dispenza. • Drengen der voksede op som hund - Bruce D. Perry. • Koden til sjælen - James Hillman. • Seksualitet & selvudvikling - Neel Fasting. • Drømmenes dimensioner - Ole vedfelt. • Afhængighed - Mary O. Malley.

• Fostrets & fødslens psykologi - Henrik Dybvad Larsen.

• Kæreste billeder - Hanne Hostrup. • Kroppen husker - Babette Rothschild. • Lost connections - Johann Hari. • I morgen var jeg altid en løve - Arnhild Lauveng.

Desuden er det vidst ingen hemmelighed, ihvertfald ikke for dem som kommer i klinikken, samt for de som kender mig godt, at jeg på det stærkeste bliver nødt til at anbefale ALT fra Stanislav Grof. 😍

God læselyst - Bevar nysgerrigheden & nænsomheden overfor dig selv imens.


L A D M I G F O R T S A T H Ø R E - Ønsker I en liste med TED-talks, musik eller andet fra godteposen?

S A M T - Hvad er dine anbefalinger?

💛 Camilla.

74 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page