top of page

Ting du måske ikke vidste..

1. Navnet på min praksis opstod på et stilhedsretræte, jeg deltog i da jeg var studerende. I en hjerte åbning, blev det ved med at gentage sig for mit indre.


2. Jeg har ingen niche ift. hvilke aldersgrupper eller køn, jeg arbejder med: Pt. spænder klienternes alder fra 18 - 65 år. Både kvinder & mænd.


3. Ligeledes har jeg heller ingen niche ift. "problemstillinger" som jeg arbejder med: Det er mennesket bag evt. diagnoser eller adfærds-strukturer, som jeg er nysgerrig på. Hjertet bag. Historierne bag.


4. Drømmen for Hjertets Kald, er på sigt at flytte på landet. Med naturen omkring. Med rolige rammer for terapien, men også workshops & terapeutiske retræter, i samskabelse med gode kollegaer.


5. Det terapeutiske rum har været vidne til over 50+ workshops & 1000+ sessioner gennem årene.


6. Der tilbydes løbende workshops & gruppe-forløb med fordybelse i forskellige menneskelige temaer.


7. De gennemgående værdier for terapien er relationelt, holistisk & integrativt: At relationen ml. terapeut/klient er den bærende del, at der ses holistisk på menneskets natur (krop, sind & sjæl) & der arbejdes integrativt: Med flere forskellige værktøjer som tages frem, ud fra hvad jeg sanser vil gavne den enkelte.


8. Som terapeut ønsker jeg at være autentisk i alt jeg gør. Ligesom jeg ønsker at mine klienter må få et liv, levet i kærlig autencitet, i både indre & ydre relationer.

1 visning0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Commentaires


bottom of page