top of page

Livstråd & sammenhænge.

Hvis dit liv skulle ses som perler på en snor.. hvordan ville det så se ud? Hvis vi kunne udfolde dit liv, give det et visuelt udtryk, hvad ville så komme til syne?


Vores livsperler hænger stort set altid sammen - Dét vi kæmper med nu, har oftes tråd til tidligere oplevelser, omend vi ikke altid lige spotter sammenhængen.


De psykiske &/eller fysiske symptomer som vi lever med, kan pludselig give dyb mening når vi får trådene filtret ud & opdager sammenhængen: Hvordan vores krop snakker til os igennem symptomer, på noget som ligger uforløst i vores system.

Den måde vi trækker vejret, den måde vi går i relation på, tænker på, bevæger os på osv, er fine symboler på noget kroppen prøver at fortælle os!


Trådene kan bevæge sig så langt tilbage, at det er før-sprog & vi derfor ikke har en mental hukommelse mht. det. Det kan også være sjælelige lag &/eller trans-generationelle lag (de oplevelser, som vores familie bærer med sig, som har forplantet sig i vores eget system).


Det er ret vildt at tænke på, ikk'?


Vi kan derfor nogle gange synes at vi har gjort ALT for at få det bedre: Vi har snakket i evigheder, gentaget vores historie om & om igen, vi har mediteret, dyrket yoga osv. Men der er noget som bare hænger fast, fordi vi ikke er nået til RODEN af symptomet endnu: Det kropslige, sjælelige & trans-generationelle traume er endnu ikke blevet forløst, endnu ikke blevet kærligt mødt, endnu ikke blevet helt transformeret. Og så træder vi rundt i den samme mølle, om & om igen.


Vi må simpelthen finde roden, for at blive helt forløst - Vi må filtre trådene ud, placere perlerne hvor de hører til & derfra generobre vores sande natur, vores stærke ressourcer & evnen til ekspansion, glæde, frihed, kraft.


"Et menneske er først forløst, når kroppen er det." - Alexander Lowen.

46 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Commentaires


bottom of page