top of page

Fuldmånen er på spil igen.

Jeg har altid mærket forandringer, omkring fuldmåne tid.

Med årene, er forandringerne dog blevet mere mærkbare, nu bedre et forhold til min krop jeg har fået. Især er dét at tune klarere ind, & decideret mærke de energiskift som sker, i & omkring mig, blevet tydeligere.


Denne gang mærker jeg b.la. et kraftigt træk på toppen af mit hovede, jeg føler mig let i kroppen, dog med stærke fornemmelser af at der bliver renset ud & integreret.. Sat sammen på ny, kunne man måske sige? Ihvertfald energetisk.


Som jeg har skrevet før, har terapi mange veje.. Terapi betyder i sin rene form "behandling af sindet". Fuldmånen kan bruges, som en reminder til liiige at tune ind, mærke kroppen, tage noget alene-tid blot for at observere sindet & følelserne. Hvis det ikke er terapi, hvad er det så? 😉


Denne fuldmåne skulle siges at være en healende måne, samt en hjælp til at smide alt det, som vi ikke skal bære med ind i det kommende år. (Læs meget mere i linket nederst.)


• Hvad mærker du i din krop lige nu? • Hvilke tanker & følelser dukker op? • Hvad vil du gerne give slip på - Af følelser, overbevisninger, blokeringer...? • Hvad skal du gøre, for at tage dig af disse følelser, inden du lader dem gå? • Lad dit mest kærlige selv, vise vejen, fremfor den del som blot vil skille sig af med dem/Flygte fra dem. De skal ses, mærkes og høres først.


Så.. Hvilken vej går du, i det nye år? Hvilke skridt skal du tage? 👣Med ønsket en selvkærlig aften, Camilla.

69 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page