Klient udtalelser

"Jeg har efterhånden kommet hos Camilla i lidt over et halvt år, og det har rent ud sagt ændret mit liv. Camilla er en meget imødekommende og blid terapeut, som har evnen til at mærke ind i, hvad man har brug for - også selvom man måske ikke selv er klar over det. Camilla har hjulpet mig til at igangsætte og bearbejde processer hos mig og min personlige samt spirituelle udvikling. Camilla udbyder et stort udvalg af både individuelle og gruppe workshops, hvor man kan udfolde sig i et trygt og hjertevarm rum. Jeg anbefaler specielt hendes trance dance workshops og breathworks. Trance dance hos Camilla giver en muligheden for at udfolde sig kropsligt, fysisk og mentalt, og her får man virkelig muligheden for at komme ned i kroppen, hvilket er specielt givende i vores stressede hverdag. Hendes åndedrætsterapi privat, samt breathwork workshops anbefaler jeg også på det kraftigste. Her får man også muligheden for at virkelig genopdage sig selv og dykke ned i kroppen og mærke efter, hvordan man rent faktisk har det. Det mest fantastiske ved Hjertets Kald er, at uanset hvem du er, og hvad du har med dig, er du velkommen. Camilla får mine varmeste anbefalinger." - Kvinde, 27 år.

"Camilla er et sødt og dejligt menneske og hun er meget tillidsvækkende. Dét har været en stor oplevelse for mig med alle de samtaleforløb, som jeg har haft med Camilla, og dét har givet mig ekstra mod på livet! Tusind tak Camilla, for din varme og omsorgsfulde væsen." - Mand, 56 år.

"Jeg har deltaget i proces dans hos Camilla to gange. Begge var rigtig gode oplevelser, der gav nogle spændende indsigter. Proces dans hjælper mig til at slippe hovedet og tankerne og i stedet komme ned i kroppen. Jeg går glad og træt hjem, træt på den gode måde.

Jeg har også modtaget behandlinger hos Camilla. Uanset om vi har snakket om drømme (-tydning), energier eller jeg har modtaget healing, så er Camilla fantastisk god til det, hun gør. 
Jeg kan varmt anbefale Camilla til både individuelle behandlinger og proces dans i gruppe." - Mand, 50 år.

"Min søn på 10 år har gået en periode hos Camilla. Han var løbet tør for energi, han var trist og havde ondt i maven. Camilla har, i et unikt samarbejde med ham, fået ham til at se lyser igen. Hans øjne skinner og han har ikke længere ondt i maven. Han elsker Camilla og er 100% tryg i deres rum. De bedste anbefalinger herfra." - Mor til klient.

"Efter bruddet med mine børns far, var min datter på 4 begyndt at reagere med en masse vrede og havde meget svært ved at takle hendes følelser. 

Camilla har hjulpet hende SÅ meget, blandt andet ved at lære hende forskellige strategier til at håndtere alle følelserne indeni. 
TAK Camilla, for at have fået min pige tilbage" - Mor til klient.

"Beslutningen om at prøve terapi hos Camilla, er noget af det allerbedste jeg har gjort for mig selv. Jeg har gået ved så mange psykologer, hvor jeg ikke har følt mig mødt, set, hørt og anerkendt. Dét har jeg virkelig følt mig hos Camilla. Der var ikke det mindste tvivl om at hun oprigtigt ønsker det bedste for mig og brænder for at støtte mig i min process. Jeg har lært så meget i terapien og føler nu at jeg står meget stærkere og mere sikkert i mig selv." - Kvinde, 25 år.