Krop- & energiarbejde

DSC_0405.JPG

Krop- & energiarbejde, er med til at skabe et flow i dine energicentre.

Vi har alle 7 chakraer i vores krop: Rod, hara, solar-plexus, hjerte, hals, pineal & kronen.

De forskellige chakraer har hver deres funktion. Når vi igennem livet bliver udsat for forskellige traumer, kan nogle af chakraerne blive blokeret.

Det vil sige, at de ikke længere bevæger sig rundt, men er stagneret grundet ophobet energi. Vi kan derfor have forhøjet energi i en eller flere af chakraerne, & have manglende forbindelse til andre.

Det kan komme til udtryk via fysiske smerter, som f.eks. hovedpiner, snurren i forskellige kropsdele, hjertebanken, vejrtrækningsproblemer m.m. 

Kropsarbejde foregår via energiarbejde, hvor du ligger på briksen i 45. min, med afslappende musik. Jeg guider dig herefter ind i din krop, & hjælper til at finde et naturligt flow igen, samt sætte fokus på hvor der eventuelt kan ligge nogle blokeringer.

Vi vil først tage en kort snak omkring, hvad du har brug for; Hvad enten det er at gå dybere ind & undersøge et bestemt område, eller blot opleve ro i din energi & dit nervesystem. Så møder jeg dig lige hvor du er.

Energiarbejdet kan således også give en følelse af overgivelse til dig selv, & blot det at få nogle hænder på, kan være med til at få nervesystemet til at ligge sig lidt, i tilfælde af du mærker stress symptomer.

Kropsbehandlingen er en meget blid metode, som kan skabe dyb velvære, samt afslappethed. Det kan også skabe forløsning af gamle følelser som har ophobet sig, som vi ikke behøver at tænke os til, da kroppen selv finder vej under behandlingen.

Jeg renser dit aurafelt til sidst, med enten salvie eller palo santo.

Til slut har vi en kort samtale, hvis dette ønskes.