KOMMENDE BREATHWORK:

D. 18/2 kl. 18 - 21.

"Breath is the bridge which connects life to consciousness, which unites your body to your thoughts." ~Thích Nhất Hạnh

- I samarbejde med Bo Siriwadh.

 

Velkommen til en rejse i underbevidsthedens magi!

Breathwork er en vejrtrækningsmetode, hvorpå du kan få adgang til dybere lag af dig selv, ved at lade underbevidstheden åbne sig op. Vores dagligdagsbevidsthed har ikke altid adgang til, hvilke ting vi bærer rundt på, som har lagret sig igennem vores liv, helt ned på celleplan.
Breathwork er derfor en unik metode, til at åbne op, belyse & transformere, hvor vi bevæger os ind i det som kaldes det transpersonelle felt.

(Breathwork er en anden udgave af den åndedrætsterapi, jeg står for selv - Læs mere om åndedrætsterapi hér.)

Vi skaber et trygt & nærværende rum, hvori du kan åbne op for, hvad der gemmer sig i dig. Via shaking, åndedræt, musik & kreativ udfoldelse, vil vi undervejs i workshoppen hjælpe dig i dybere kontakt med dig selv & din krop.

Under breathwork delen, kan du opleve trommer i rummet & diverse instrumenter spille, foruden musikken. Vi vil, hvis nødvendigt, hjælpe dig undervejs via kropsarbejde for at understøtte processen.

Programmet inderholder følgende, med forbehold for småjusteringer alt afhængig af behov:
• Sharing cirkel, hvor I også bliver guidet ind i metoderne.
• Meditation.
• Shaking (shaking understøttet af musik, er med til at åbne op for kroppen.) el. walk-around meditation.
• Breathwork.
• Renselse af energifelt/rum, med enten salvie el. palo santo.
• Kreativ udfoldelse: mulighed for at tegne din oplevelse, for yderligere integration.
• Opsamling/sharing.

Vær opmærksom på, at der er visse kontraindikationer for at kunne deltage. Har du en af disse problematikker, vil vi bede dig henvende dig til en af os, så vi kan snakke om det. Kontraindikationer er: Forhøjet blodtryk. Hjerteproblemer. Ssri-præperater, el. stærk smertestillende medicin. Graviditet. Specifikke diagnoser, såsom personlighedsforstyrrelser. (Er du i tvivl om hvorvidt, at din eventuelle diagnose går under dette, bedes du henvende dig til en af facilitatorerne.) Har du andre spørgsmål, vedr. workshoppen, er du velkommen til at kontakte en af os.

Samarbejdspartner:
Bo Siriwadh er under uddannelse til Spirituel- integrativ krops & psykoterapeut. Han har efterhånden nogle års erfaring bag sig, i det transpersonelle felt, både igennem breathwork & i shamanistisk regi. Han har selv draget sig erfaring af, hvad breathwork kan åbne op for & på egen krop gennemgået store processer. Samt er han vant til at hjælpe andre igennem deres. Han vil være den maskuline energi med et stort hjerte, som holder rummet, & som ikke er bleg for at skubbe yderligere til ens forsvar, når det er behjælpelig. Bo holder til i Aarhus, hvor han også har klienter. Find ham her.

Vi minder om, at dette ikke kan stå alene som et terapeutisk middel. Da det er en workshop, vil vi gerne opfordre til, at man efterfølgende har en terapeut el. et netværk, hvori man kan henvende sig i tilfælde af at processen fortsætter. Vi står selvfølgelig begge to til rådighed, hvis dette skulle være nødvendigt.

Næste workshop med breathwork:

D. 18/2 kl. 18.00 - 21.00. 

6 pladser. Læs mere her.

Breathwork

  • Facebook - sorte cirkel
Hvad kalder dit hjerte på?

Hans Egedes vej 3, 7400 Herning · CVR-nr. 3966525

Tlf. 28744170 · Mail: Camillabirch@outlook.dk 

  • Instagram